Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Dinosauriejakt

Eventet är avslutat

Dinosauriejakt

Från 195,00 SEK

Plats

Datum

26 maj 2019 15:00 - 18:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Deltagarna Välkomnas till Havsdrakarnas Hus i Bromölla för en kortare genomgång och beskrivning av Krithavets livsformer och guidningens upplägg.

Därefter sker insittning i de egna bilarna för avfärd mot Åsens Fältstation. Den fossilrika sanden våtsiktas vid arbetsbänkar. Vanliga fynd är bläckfiskrester, ostron, hajtänder och fiskkotor. Fynd från de storvuxna svanödlorna och mosasaurierna samt havssköldpaddor förekommer och chansen finns även att finna tänder mm från landlevande dinosaurier.

Aktiviteten tar 3 tim. er detaljerad info finns under Bokningsfliken.

Vid Åsens Fältstation har enorma mängder fossil hittats. Det är Sveriges rikaste fyndlokal för havslevande och landlevande reptiler. Hundratusentals hajtänder och flertalet helt unika fynd är gjorda här. Många av dessa förkommer i avhandlingar och i utställningar.

Fossilfyndsgaranti utlovas till 100 % !

Arrangör

Lokal

Havsdrakarnas Hus Havsdrakarnas Hus, Resvägen, 295 34 Bromölla

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer