skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Genvägar
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

DIN INRE RÖST - är magkänsla och intuition samma sak?

Event inställt

DIN INRE RÖST - är magkänsla och intuition samma sak?

Från 185,00 SEK

Plats

Datum

6 mar 2024 19:00 - 20:00

Beskrivning

Den inre rösten

Är intuition och magkänsla samma sak?

Det finns en stark sammankoppling, med vår intuition, livets mening, glädje och inre harmoni, kreativitet och arbetsglädje!

Forskning har påvisat ett starkt samband där människor som lever i harmoni med sin intuition upplever större balans i vardagen jämfört med de som förbiser den och då kan leda till utmattning, depression och stress.

Genom att lyssna och agera på vår vägledande inre röst som sitter i våra hjärta har också visat sig ha positivt med övergripande hälsa och trivsel, samt en direkt koppling till arbetsglädje. Genom att utforska vad intuition faktiskt är och hur den fungerar i praktiken, kan vi bättre förstå dess inverkan på vår hälsa och arbetsglädje.

Intuition är ett kraftfullt redskap för att navigera genom livet. Du kommer få konkreta verktyg för att skapa en mer meningsfull och tillfredsställande tillvaro. Öppna upp för möjligheter, bygga upp tillit och trygghet till den inre vägledningen. Det handlar om att vara nyfiken på din inre visdomen, att våga vara äkta och ta kloka beslut.

Det är dags att skapa en värld där vi skapar från hjärtat och vår inre visdom med hjälp av vår hjärna och magkänsla. Blir du/ni nyfikan på att vet mer mer om hur vi kan göra detta?

Lokal

Ågatan 19, 573 31 Tranås

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer