Dimitri Keiski med band

Dimitri Keiski med band

Biljetter från 100,00 SEK

Plats

Datum

29 mar 2023 19:00 - 21:00

Beskrivning

Dimitri Keiski blev känd i Sverige efter vinsten i True talent 2011.

När Dimitri var bosatt i Sverige turnerade han med sitt band Experience Dimitri Keiski runtom i landet.

Efter att han flyttade till Finland började han turnera med de kända finska artisterna Danny och Remu Aaltonen (från legendariska Hurriganes).

Nu turnerar han i Sverige tillsammans med Ilkka ”Luumu” Kaikkonen på gitarr, Jani Jalkanen på bas och Tapani Laastola på trummor, för att fira sina 25 år på scenen. En hel del rock´n roll utlovas under konserten.


Länkar till låtar med Dimitri Keiski:

https://www.youtube.com/watch?v=ToXIDTlyjpk

https://www.youtube.com/watch?v=oVJc9HJ_5R8

https://www.youtube.com/watch?v=Fi7t1BMsz_0

Arrangör

Arbetarnas Bildningsförbund (ABF) är Sveriges ledande studieförbund. Vi

är ett studieförbund och en mötesplats. Genom att organisera oss och

lära av varandra, kan vi tillsammans göra en annan värld möjlig.

Lokal

Hörsalen, Drottninggatan 48, 602 32 Norrköping

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.