Eventet är avslutat

Digital Kvinnofrid 2020

500,00 SEK

Plats

Datum

15 sep 2020 08:30 - 16:00

Beskrivning

Modern teknik kan utgöra ett hot mot våldsutsatta och de verksamheter som arbetar med stöd och skydd. Telefoner och datorer kan enkelt användas för att avslöja var du befinner dig och vad du gör, och kan därmed användas för att utöva våld. 

Den 29 april bjuder Sentor och Uppsala Kvinnojour in till projektet Digital kvinnofrids andra nationella konferens om IT- och informationssäkerhet i arbetet med våldsutsatta. Under konferensen utbildas deltagarna i hur digital teknik kan användas för att utöva våld, hur dessa tekniker fungerar och vilka säkerhetsåtgärder som kan vidtas för individer och verksamheter.

Arrangör

Lokal

Södra Teatern Södra Teatern, Mosebacke Torg 1 - 3, 116 46 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.