skip to main content

Diane Emerita | Hus 7

Diane Emerita | Hus 7

Från 150,00 SEK

Plats

Datum

19 apr 2024 20:00 - 20 apr 2024 01:00

Beskrivning

Band: Diane Emerita
19 april, Hus 7
Insläpp: 20.00
Live: ca 21.00
Åldersgräns: 18+ år

Diane Emerita har den fängslande förmågan att fånga ärlighet med sin djupa och emotionellt laddade röst. Ändå är det hennes kompletterande fantasifulla pianospel som skapar grunden till hennes äventyrliga och råa sound.

Efter att ha framfört singeln ”Fairytale Metro” beskrev SVT Babels Jessica Gedin Dianes musik som ”Stillfulla piano slingor får samsas med säregen text och drömsk röst i en genre som borde ha ett helt eget namn”.

Under 2023 spelade Diane på Malmö Sommarscen, Way Out West, Debaser Pontonen, Grå Gåsen på Gotland (för att nämna några) samt varit supporting act för artister som Sara Parkman och Moonica Mac.

Våren 2024 är Diane Emerita aktuell med release av sin kommande EP “Travelling Forever”, en resa hon behövde ta för att hitta djupet i sin röst. EP släppet är följt av tre innerliga konserter under våren.

Travelling Forever, är ett samarbete med den tidigare grammisnominerade producenten Hampus Norén där första singeln ”Homegoing” hyllades av Per Sinding Larsen.

Arrangör

Konserter och evenemang! 

Stockholm, Sverige

Lokal

Hus 7, Styckmästargatan 10, 121 62 Johanneshov

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer