Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Det regnar alltid i Göteborg

Eventet är avslutat

Det regnar alltid i Göteborg

Från Gratis

Plats

Datum

16 jan 2020 18:05 - 18:35
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

I en lägenhet mitt i Johanneberg bor butikssäljaren Pelle och förskolepedagogen Sussie. De är syskon och tycker om att spela kort tillsammans. Sussies pojkvän Fidde är arbetslös och kommer ofta på besök. Kanske lite för ofta?

”Det regnar alltid i Göteborg” är en helt nyskriven sitcom i regi av islandsvenske Steinn Bernharđur (”Skjut mig!”, ”Kom loss, Lelle!” m.m). Som syskonparet ser vi Björn Vulvaeus (”Se på mig, även på julen”, ”Situation: Knark” m.m) och Elaisa Äng (”Trypofoben”, ”Fröken Göken och Kröken” m.m). I rollen som pojkvännen ser vi Jonas Råttvajler (frilansande method actor).

Hjärtligt välkomna att delta som livepublik till inspelningen av pilotavsnittet i Veresstudion på HSM:
Torsdag 16/1 - Kl 13.00 och kl 18.05
Fredag 17/1 - Kl 17.30
Lördag 18/1 - Kl 13.00

Av: Lukas Feurst 
Med: Bjarki Ardenheim, Alicia Feurst, Jesper Pettersson, Mathilda Wallgren, Lukas Feurst och Anna Lundström 

---
Arrival är samlingsnamnet för skådespelarstudenternas individuella projekt under utbildningens tredje termin. Här presenteras nio föreställningar där studenterna själva ansvarar för alla delar i sitt verk; koncept, manus, scenografi, teknik, kostym, regi och framförande. 

Arrangör

Högskolan för scen och musik finns i centrala Göteborg och ingår i den Konstnärliga fakulteten vid Göteborgs universitet. Högskolans rika offentliga program sätter studenten i centrum och speglar utbildningarna i huset vid närmare 200 evenemang varje år i allt från soloframträdanden till fullskaliga sceniska produktioner. Omfattande samarbete mellan nivåer och genrer ger Högskolan för scen och musik unika möjligheter till bredd och djup.

Lokal

Högskolan för scen och musik, Veresstudion, Fågelsången 1, 412 56 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer