DET ÖVERNATURLIGA EXPERIMENTET

Hartwickska house, Sankt Paulsgatan 39A, 118 48 Stockholm

DET ÖVERNATURLIGA EXPERIMENTET - En interaktiv upplevelse

"Du är inbjuden till ett unikt experiment. Vi samlas på Hartwickska Huset på Södermalm. Ett hus med... hemligheter. Tillsammans ska vi utforska husets "övernaturlig" miljö genom en rad parapsykologiska experiment och demonstrationer. Var beredd på en omtumlande kväll. Kom inte ensam."

Som gäster kommer ni att delta i en interaktiv upplevelse komplett med psykologisk manipulation och illusion baserat på "det övernaturliga".

DET ÖVERNATURLIGA EXPERIMENTET är en banbrytande show från Anthony Charles Heads – Sveriges främste Mentalist & Psykologisk manipulatör. Mentalism är den häpnadsväckande konsten att påverka andras verklighetsuppfattning och beteende genom psykologisk manipulation, vilseledning och mental påverkan.


Dörrar: 18.30
Show: 19.00 - 20.30 (90 min i en akt)
Kom inte ensam! #kominteensam

Vi ber gästerna att INTE avslöja showens innehåll för andra. Ni får gärna rekommendera showen men NO SPOILERS! Delvis för att vi vill att gästerna ska upptäcka showen själva men också för att varje show är unik och vissa moment kanske inte kommer att hända nästa gång.

OBS! FÖRESTÄLLNINGENS INNEHÅLL KAN FRAMKALLA STARKA KÄNSLOR OCH KAN DÄRFÖR VARA OPASSANDE FÖR KÄNSLIGA PERSONER. KÖP INTE BILJETTER OM DU HAR ETT HJÄRTPROBLEM, ÄR GRAVID ELLER HAR PROBLEM ATT STÅ UPP FÖR LÄNGRE PERIODER. ÅLDERSGRÄNS 18 ÅR.

Fotografering är ej tillåten under föreställningen och inga husdjur är tillåtna i lokalen.

www.anthonycharlesheads.se
#kominteensam

Anthony Charles Heads

Mentalist & Manipulatör