skip to main content

Det folk inte fattar om utbrändhet

Det folk inte fattar om utbrändhet

Från 900,00 SEK

Plats

Datum

14 maj 2024 16:30 - 19:30

Beskrivning

Workshop i samarbete med Jens Näsström från Ambitionprofile.

Hur kommer det sig att friska människor som anser sig ha kontroll över sina liv plötsligt hamnar i vågdalar där livsenergin, det vill säga kraften, stryps och de upplever att de inte längre äger förmågan att hantera varken sitt nuvarande liv och än mindre bygga sig en framtid?

Magnus hamnade själv i en sådan vågdal som till och med resulterade i frivillig inläggning på psykiatrisk klinik. Från den resan ur mörkret tillbaka till ljuset uppstod det ett lärande som här förmedlas. Arbetspsykologen Jens Näsström från Ambitionprofile har sedan 2005 forskat och undervisat i praktisk arbetspsykologi bland annat inom juristbranschen med inriktning på klientpsykologi och stresshantering. Med kollegorna på Ambitionprofile har han utvecklat ett verktyg som bidrar till ökad självkännedom för att hantera stress och undvika utbrändhet och psykisk ohälsa.

Grunden i Livsekonomi-teorin och Ambiotionprofiles verktyg varvas med reflektion och diskussion under tre inspirerande timmar. Alkoholfri dryck och typ matig baguette ingår.

Handen på hjärtat, blir inte livet intressantare när vi växer och tar oss utanför våra trygghetszoner och invanda beteenden

Arrangör

Privatekonomisk Guru som vill stärka individers förmåga att leva rika liv

Lokal

Konstakademin - Hörsalen , Fredsgatan 12, 111 52 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer