skip to main content

Det folk inte fattar om pensionsplanering

Det folk inte fattar om pensionsplanering

Från 900,00 SEK

Plats

Datum

10 apr 2024 16:30 - 19:30

Beskrivning

Livet handlar inte om att vi förflyttar oss från ett nuläge (A) till en målbild (B) där allt åter blir stilla, utan vi befinner oss i en konstant omvandling (C). Med andra ord är livet en ständig omställning mellan det som varit och något nytt. 

Föredraget ger en ökad förståelse för vikten av att utveckla sin egen förändringskompetens genom att erbjuda en fyrstegsmodell och en ökad förståelse till varför vi, individuellt eller som verksamhet, inte slutför förändringsprocesser. Det sker oavsett om förändringen är önskvärd och efterfrågad eller påtvingad. Med en utvecklad förändringskompetens undviker du störningar i din privata och professionella roll. Dessutom handlar det inte bara om dig, med en stärkt förändringskompetens kan du även hjälpa stora som små i deras processer.

Föreläsning med grund i Livsekonomi-teorin varvas med reflektion och diskussion under tre inspirerande timmar.

Handen på hjärtat, blir inte livet intressantare när vi växer och tar oss utanför våra trygghetszoner och invanda beteenden

Arrangör

Privatekonomisk Guru som vill stärka individers förmåga att leva rika liv

Lokal

Konstakademin - Hörsalen , Fredsgatan 12, 111 52 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer