Hoppa till huvudinnehåll

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

DET BRINNER - och smygstart för GIBCA Extended i Södra Bohuslän

Eventet är avslutat

DET BRINNER - och smygstart för GIBCA Extended i Södra Bohuslän

Från 180,00 SEK

Plats

Datum

9 sep 2023 18:00 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

En helkväll med konsert av Det Brinner, god mat och en försmak på vad som händer hos GIBCA Extended-aktörerna i Södra Bohuslän under Göteborgs internationella konstbiennal i höst.

Det brinner är Matilda Sjöström från Stegets soloprojekt och vi vågar utlova en kväll med riktigt varm stämning. 8 september släpper hon sin nya singel och 9 september står hon på Stationens fina lilla scen! Det är starka känslor som alltid. Hela vägen. Med rak ryggrad möter hon de stora och små känslorna inför allt vi är med om här i livet. Att våga vara bräcklig är avgörande för att komma vidare. Det finns inget kvar att mörka eller visa sig hård inför. Ärlighet varar verkligen längst. Självklart är det fortfarande gråtdisco vi lyssnar på.

Vi är kvar på dansgolvet.

Dörrar: 18.00
På scen: ca 19.00

Entré, buffé och välkomstdrink för 180kr
Endast förköp.

Gratisbuss tur och retur Posthotellet i Göteborg (avg. 17:10) - Stationen Svg (avg. 21:30). När du bokar, välj den biljettkategori som inkluderar bussresa för att boka plats i bussen.

Mer information finns på www.stationen.org.

Bild: Ellika Henrikson


Lokal

STATIONEN i Svenshögen, Svenshögen 421, 444 97 Svenshögen

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer