Logga in / Skapa konto

Design S – Prisutdelning 2016

23 nov 2016 18:00 - 24 nov 2016 00:00

Berns Stora Salongen, Berzelii park 9, 111 47 Stockholm


DESIGN-S PRISUTDELNING 23 NOVEMBER 2016

Välkommen på Design S-galan 2016!

Design S är Sveriges främsta och bredaste designutmärkelse som hela designbranschen står bakom, i år är det 10 år sedan utmärkelsen delades ut för första gången och den 23 november kommer vi att tillkännage vinnarna av årets Design-S tävling på Berns i Stockholm, i regi av Svensk Form.

Kl 18:00 slår vi upp dörrarna till årets gala där det kommer att serveras en mingelmiddag med tillhörande dryck. Kl 20:00 startar prisutdelningen och efter blir det mingel och fest.

Vi är väldigt stolta att presentera vår konferencier för kvällen: Li Pamp, Sveriges främsta kunskapsbank inom design, arkitektur och antikviteter. Li är programledare och producent som medverkar flitigt i radio och TV och har synts i bl a i populära Antikrundan och Antikmagasinet, där har hon rönt stort intresse bland tittarna med lärande innehåll som berör. Li kommer tillsammans med Ewa Kumlin, VD för Svensk Form, att guida oss genom kvällen och alla nominerade och vinnande bidrag i Design S 2016.

Tid: Onsdag 23 november 2016, 18.00
Plats: Berns, Näckströmsgatan 8, Stockholm
Pris: 995 kr + moms / 1 244 kr inkl moms (I priset ingår: gala med prisutdelning av årets Design S, välkomstdrink, mingelmiddag med dryck, kaffe & kaka)
Allergi & specialkost: maila till design-s@svenskform.se senast den 8 november.

Om tävlingen
Design S är Sveriges främsta och bredaste designutmärkelse som hela designbranschen står bakom. Utmärkelsen riktar sig till professionella designer, formgivare, arkitekter, enskilda utövare, producenter och företag som arbetar med design och form i bred bemärkelse.

Design S är en jurybedömd utmärkelse och juryn har, under ledning av Lisa Lindström, VD på Doberman, nominerat över 40 bidrag och under kvällen kommer totalt 25 S att delas ut. De nominerade bidragen ställs ut just nu på Design S-utställningen på ArkDes i Stockholm fram till 27 november.

Under kvällen delar vi ut S i följande kategorier:

- Möbler, inredning och textil
- Produkter & accessoarer
- Arkitektur
- Industridesign
- Tjänstedesign
- Digitala produkter och tjänster
- Grafisk design
- Konsthantverk och hantverk
- Mode
- Hållbart samhälle
- Aluminium
- Svenska Fönster-priset
- Lauritz konsthantverkspris
- Juryns hederspris
- Folkets val (Röstningen avslutad).

Läs mer om Design S här: http://design-s.se/

Varmt välkomna!

Design S Prisutdelning 2016

Stängd