Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Denna sida upp

Få biljetter kvar
Eventet är avslutat

Denna sida upp

Från Gratis

Plats

Flera tidpunkter

8 december 2023
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Den 7 och 8 december ges Denna sida upp- en föreställningen om den svenska välviljan på Spinnstudion i Göteborg.

Denna sida upp är en föreställning där dans möter fysisk teater. Där hjälpmedelscentralens alldagliga och praktiska verktyg som en griptång, en duschstol och en strump-pådragare förvandlas från rekvisita till danspartners.

Med utgångspunkt i sina egna upplevelser berättar dansaren Emilia Wärff en bitvis både abstrakt och absurd historia om den svenska välviljan. Allt till föreställningens lekfulla och rytmiska musik skriven och framförd av musikern och tonsättaren Anna Gustavsson med text av Emilia Wärff.

Samtal med forskare Frida Lygnegård

Den 8 dec ges ett samtal efter föreställningen mellan forskare Frida Lygnegård och Emilia själv. Ett samtal om varför det är viktigt med en föreställning som denna, om att betrakta hjälpmedel ur ett estetiskt perspektiv, om vilka förutsättningar för lek som hjälpmedlen skapar, vem som skapar dem och hur det står sig i relation till det man skulle vilja kunna göra, med hjälp av sina hjälpmedel. Och om att sjunga rullstolens lov.

Hur kan man tänka utanför boxen när hjälpmedelsbranschen är så styrd av regler, upphandlingar och sortiment? Vad har egentligen den som använder hjälpmedel för behov, både kroppsliga och själsliga.

Frida Lygnegård är legitimerad arbetsterapeut med en doktorsexamen i handikappvetenskap och magisterexamen i folkhälsovetenskap. Fridas huvudsakliga intresseområden vad gäller undervisning och forskning rör barn och ungdomars hälsa, global hälsa och barns rättigheter

Tänk på att fre den 8 dec ges föreställningen utan syntolkning.

Lokalen öppnar 30 min innan föreställningsstart för publik.

Biljettpriset är 120 kr för alla ålderskategorier samt arbetslös och studerande. Ledsagare går gratisLokal

Spinnstudion, Järntorget 7, 413 04 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer