skip to main content

Den Trygga Platsen: Psykodrama och Breathwork

Den Trygga Platsen: Psykodrama och Breathwork

Från 380,00 SEK

Plats

Datum

2 mar 2024 13:00 - 17:00

Beskrivning

Välkommen till en unik workshop som kombinerar två kraftfulla metoder för att bygga trygghet - psykodrama och breathwork.

Psykodrama arbetar med agerande och roller i grupp. Vilka roller spelar du i ditt liv? Vilka andra betydelsefulla personer bor inom dig och spelar en roll i hur du agerar och reagerar? Varje roll du har, varje mask som du använder för att dölja dig själv eller anpassa dig, säger någonting om ditt äkta jag. En roll är en portal till ditt äkta jag. Det är värt att utforska.

Psykodrama är ett sätt att väcka olika processer till liv. Ta med dig en fråga som är viktig för dig eller något som du kämpar med - ditt känsloliv, relationer, ett trauma eller en psykedelisk upplevelse som du vill integrera. Under workshopen får du möjlighet att utforska din frågan tillsammans med gruppen.

Vi avslutar med en gemensam breathwork-session för att gå bortom språket och istället bjuda in vår intuition. Det blir en resa inåt, där du kan upptäcka nya insikter och sätt att närma dig dina frågor.

Denna workshop är öppen för alla. Ingen tidigare erfarenhet av psykodrama eller breathwork krävs. Breathwork är inte farligt, men det rekommenderas INTE till personer som har följande tillstånd: epilepsi, graviditet, obehandlade hjärt- och kärlsjukdomar, stroke, obehandlad bipolär sjukdom eller schizofreni, osteoporos, nyligen opererad, aktivt missbruk, glaukom.

 • Tid: 13-17, lördag den 2 mars 2024

 • Plats: Yogarummet Björkhagen (kurslokalen), Halmstadsvägen 41 Johanneshov

  Kostnad: Ord. pris 380 kr Tidigare deltagare i Nysnö Retreatprogram och medlemmar i Psykedeliska Sällskapet betalar 280 kr

◄ Om Raluca ►

Raluca Pascanu är leg. psykoterapeut och specialistläkare inom barn-och ungdomspsykiatri, med över 16 års erfarenhet. Utöver sin medicinska bakgrund är hon är utbildad inom psykodrama, KBT, hypnos, inre barnet–terapi, breathwork och interna familjesystem. Läs mer på www.pratamed.se.

Utvärderingar från tidigare deltagare:

“Kände mig trygg med Ralucas professionella och inkännande ledarskap. Gick då fint att utforska känslor och roller”

“Raluca har ett fantastiskt ödmjukt och prestigelöst sätt som gör att det känns helt tryggt att delta och dela med sig av sina tankar, känslor och erfarenheter i gruppen. Psykodrama var helt nytt för mig men nu vill jag definitivt prova igen”

OBS. Köpta biljetter återbetalas ej.

Detta evenemang arrangeras av Nysnö, ett psykologföretag med särskild kunskap om psykedeliska upplevelser och förändrade medvetandetillstånd. Sedan 2021 arrangerar Nysnö retreatprogram med lagliga retreats i Nederländerna. Hösten 2023 lanserar vi en serie aktiviteter med intentionen att skapa mötesplatser och bistå med integration av psykedeliska upplevelser. Läs mer på nysno.se/community.

Lokal

Yogarummet Björkhagen (kurslokalen), Halmstadsvägen 41, 121 53 Johanneshov

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer