Den Svenska Björnstammen + Delorian

Kyrkogatan 6, 852 31 Sundsvall
17 mar 2018 20:00 - 22:00
Superarrangör
Biljetter 250,00 SEK
Biljetter 250,00 SEK

Den Svenska Björnstammen


Efter två nya singlar och utsålda konserter fortsätter Den Svenska Björnstammen med en vårturné och mer ny musik.

Med en lång rad utsålda konserter i höst förlänger nu Den Svenska Björnstammen turnén med tio stopp under våren. De har med sig sin uppskattade scenshow som tänjer en aning på konsertformatet genom att röra sig mellan filmprojektioner och det som sker på scen.

Musikkollektivet Den Svenska Björnstammen har skapat en kreativ plats på en gård strax utanför Norrköping, och är även på gång att bygga en studio i Göteborg. 2011 kom det stora genombrottet för gruppen med albumet ”Ett fel närmare rätt” som innehöll megahiten ”Vart jag mig i världen vänder”. Totalt har de släppt tre skivor som bevisat att Den Svenska Björnstammen är några att räkna med på den svenska musikscenen.

”Vi som Den Svenska Björnstammen fyller 10 år i år. Hur det ska firas vet vi inte, men lite ny musik ska det bli”


Delorian

Sundsvallsbandet Delorian är ett av regionens mest omtalade och populära. Efter diverse släpp och påkostade musikvideor släppte bandet i år fullängdsdebuten "Humanomaly".

Bandet har spelat mycket live både i Sverige samt några svängar utomlands, men nu återvänder man alltså hem till Sundsvall för att agera support till Den Svenska Björnstammen.

Eventet är avslutat

Den Svenska Björnstammen + Delorian

Visa detaljer
Vill du gå på fler events?

Registrera dig för att få handplockade events direkt till din mail.