Den Stora Flykten + Duschpalatset på Mullberget

11 maj 2018 19:00 - 23:00

Kulturföreningen Mullberget, Mullbergsvägen 1, 931 27 Skellefteå

DEN STORA FLYKTEN, DUSCHPALATSET OCH LUDVIG HEDENSTRÖM PÅ MULLBERGET!

11/5 välkomnar vi dessa tre akter för en helkväll i Mullbergets spellokal.
Länk till facebook-evenemang för mer information: https://www.facebook.com/events/370705106766687/

DEN STORA FLYKTEN -

Den stora flykten uppstod när Popterror tog ner skylten. Bandet utgörs av Jens och Jocke från Popterror och David som varit med på alla Popterrors inspelningar antingen som tekniker eller producent. Såhär säger bandet själva. !De senaste tre åren har varit omvälvande för oss alla och vi har alla haft mycket att fundera på och att prata om, och pratat har vi gjort. Men, det finns också ett stort behov hos oss och hos alla andra att ibland inte behöva tänka eller prata om det som tynger. Vi alla behöver en tillflyktsort där vi får fokusera på något annat.
Vår musik handlar inte om världens alla orättvisor och elända, vår musik handlar om de eviga frågorna som, när de fokuseras, överskuggar allt annat och ger dig möjlighet att fly. Åtminstone för en liten stund."

https://open.spotify.com/artist/0HDFxvDwQaI3mTQiM2...

DUSCHPALATSET-

Milkhousepop. Eller mjukglassrock. Eller något helt annat. Alvar spelar orgel och sjunger tillsammans med Viktor som ackompanjerar med powerackord och enkla slingor. Nike och Carro spelar trummor och bas och knyter ihop allt. En smaksak. Debut-Ep kommer snart.

https://open.spotify.com/artist/6Ean6apDQGkdpypR4f...

LUDVIG HEDENSTRÖM-

Ludvig Hedenström kommer från Skellefteå. Han ska komma och framföra musik, ung som ny, gammal som förgäten. Han garanterar inte otrolighet eller misär utan är någonstans mitt emellan. Följ med!

https://www.instagram.com/ludvig.hedenstrom/

Inträde Mullberget Ej tillgänglig