skip to main content

Den Girige

Den Girige

Från Gratis

Plats

Flera tidpunkter

13 juli 2024 - 26 juli 2024

Beskrivning

Välkommen till Stallebrottet för en magisk kväll fylld med spänning och underhållning! Stallebrottet presenterar stolt "Den Girige" - en teaterföreställning du inte vill missa. Ta del av denna klassiska berättelse framförd av begåvade skådespelare på den vackra utomhusscenen i Bohuslän.

Datum & Tid: 13 juli 2024 kl. 18:00

Plats: Stallebrottet Bohusläns Utomhusscen

Från den gnälliga och giriga huvudkaraktären till de färgstarka karaktärerna runt omkring, kommer denna föreställning att trollbinda dig från början till slut. Biljetter finns tillgängliga från gratis till 385,00 SEK, så det finns något för alla att njuta av denna enastående teaterupplevelse.

Fånga känslan av gemenskap och kulturell rikedom genom att delta i denna enastående teaterföreställning. Passa på att uppleva denna oförglömliga kväll tillsammans med vänner och familj. Missa inte chansen att vara en del av denna unika upplevelse - köp dina biljetter idag och ge dig själv något att se fram emot!

Arrangör

Lokal

Stallebrottet Bohusläns Utomhusscen, Stallebrottet , 456 55 Bohus-Malmön

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer