Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Den du är

Eventet är avslutat

Den du är

Från 160,00 SEK

Plats

Datum

22 sep 2023 19:00 - 19:50

Beskrivning

DEN DU ÄR av Johan Svensson är en poetisk teaterföreställning om att vara fångar i omständigheter vi inte råder över. Om att vara sig själv, lusten att rymma från allt eller acceptera det som inte kan förändras och göra skillnad när det behövs. DEN DU ÄR är en existentiell pjäs, inspirerad av fenomenologin och Moseböckernas berättelser om vandring i ödemarken.

Mot en fond av dessa tillvarons oundvikligt gemensamma villkor, skissar Teater Dictat porträtten av två män som tvingats samman i skuggan av den pågående katastrofen.

På scen: Linus Nilsson & Johan Svensson

Dramaturgi: Matthew Short

Text, koncept & regi: Johan Svensson

TEATER DICTAT är en professionell teater som betonar scenkonstens relationella, existentiella och queera sidor i arbetet såväl med nytt material som med klassiska texter. Teater Dictat har sedan starten 2005 sin hemvist i Varberg men verkar även nationellt och internationellt.

Lokal

Dramalogen, Larsfridsvägen 9, 302 50 Halmstad

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer