skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Den Dåliga Filmfestivalen - Biljettpaket Student/Ungdom

Eventet är avslutat

Den Dåliga Filmfestivalen - Biljettpaket Student/Ungdom

Från 230,00 SEK

Plats

Datum

17 feb 2024 16:00 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Den Dåliga Filmfestivalen är tillbaka! Vi bjuder nu in till en helkväll i Folkets Bio lokaler med otroligt dåliga filmer, ett kasst filmquiz och en efterfest för att kunna smälta det man upplevt med en god dryck i handen.

SPELSCHEMA

16.00 Samurai Cop

18:00 Hard ticket to Hawaii

20:00 Singalong: Rocky horror picture show

Den Dåliga Filmfestivalen arrangerades för första gången 2019 på fantastiska Bio Roy i Göteborg. Det blev en dundrande succé, för det är ju så att många av dom filmer som vi älskar mest också är dom hårdast sågade filmerna.

Tyvärr så får man sällan möjligheten att se sina bästa "dåliga filmer" på bio. Nu kan du det!

Ni kommer få se filmer med ofattbar dialog, seg story, misslyckade Samurajer, splatter & gore! För att citera Bio Roy "Det här är vår helghyllning till denna olyckliga konstform - Den Dåliga Filmfestivalen".

▲ FILMER ▲

SAMURAI COP (1991)

Joe Marshall och Frank Washington är två polismän som måste stoppa hänsynslösa aktiviteter utförda av Katana, ett Yakuza-gäng bestående av våldsamma och sadistiska mördare som vill leda narkotikahandeln i Los Angeles.

"It succeeds at being basically no movie at all, barely managing to form shots into cohesive scenes, and scenes into a cohesive narrative" - ALTERNATEENDING.COM

HARD TICKET TO HAWAII (1987)

Ett gäng kvinnliga FBI-agenter upptäcker att det finns en cannabisodling på Hawaii, och dessutom måste de fånga en muterad orm som har smitit.

"Like snorting cocaine for 96 straight minutes, Hard Ticket is a kinetic, scatter-brained, over-blown adventure" - MOVIESANDDRINKS.COM

SINGALONG: ROCKY HORROR PICTURE SHOW (1975)

Det nyförlovade paret Brad och Janet är på väg till sin gemensamma vän och f.d lärare Dr. Scott när deras bil får en punktering på en ödslig landsväg. De söker hjälp från ett närbeläget slott, där de välkomnas av Riff Raff, Magenta och Columbia till ett märkligt konvent. För just den här kvällen kommer nämligen den dekadenta Dr. Frank-N-Furter att väcka liv i sin sexiga skapelse Rocky. Brad och Janet erbjuds att stanna över natten – men kommer de att kunna motstå dekadensen och hålla sitt oskuldslöfte till varandra…?

The Rocky Horror Picture Show är en extra interaktiv visning.

OM PUBLIKDELTAGANDET

Ni kommer få en goodiebag med rekvisita på plats, men vi ber er även att ta med några saker hemifrån:

- En tidning

- En ficklampa eller er mobiltelefon

- En rulle toalettpapper

- En skiva rostat bröd (utan smör)

- En bjällra eller er nyckelknippa

Informationen om vad ni ska göra med alla saker får ni på plats…

Arrangör

Lokal

Folkets Bio Umeå, Västra Strandgatan 8A, 903 26 Umeå

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer