skip to main content

Delta Rocken 2024

Delta Rocken 2024

Från 245,00 SEK

Plats

Datum

27 apr 2024 19:00 - 28 apr 2024 01:00

Beskrivning

Delta Rocken 2024 (deltarocken.se)

ÄNTLIGEN! Kravla er till Bergeforsparken den 27 april! Upplev ett unikt rockevent med fyra band i varierade kategorier – två tunga lokala band, ett nostalgiskt coverband och ett hängivet tributeband. Tillsammans kommer vi att lyfta den anrika parken 🤘. 

 • Ebba Gold
 • A.C.E Lötha
 • Tidal Wave
 • Moonshine Avenue

4 band / Fullständiga rättigheter / Inomhus på Parken / +18

Missa inte chansen att vara en del av ortens mest efterlängtade evenemang! 🤘 Snacka ihop dig med polaren, kollegan eller farsgubben och köp dina biljetter idag! 🎫

Officiell hemsida för eventet: www.deltarocken.se

Läs mer och joina vårt Facebook-event

#deltarocken #fromtimråwithlove

Lokal

Bergeforsparken, Forsvägen 20 A, 861 41 Sörberge

Headliners

Tidal Wave
Lokalt band från Sundsvall
A.C.E Lötha
Coverbandet som spelar låtar från bl.a Rainbow, Dio, Deep Purple och Whitesnake.
Moonshine Avenue
Lokalt band från Timrå
Ebba Gold
Tributeband till Ebba Grön, imperiet och Thåström
Tjobba och Wootan
Trubadurduo i baren

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer