skip to main content

Defekt Eller Perfekt?

Defekt Eller Perfekt?

Från 350,00 SEK

Plats

Datum

11 apr 2024 18:00 - 21:00

Beskrivning

Defekt eller Perfekt?

Andning, hormoner och lymfsystemet.

Workshop om hur lymfsystemet och rätt andning upprätthåller cirkulationen i kroppen och hur viktig din hormonella balans är för ditt välmående.

Varför svullnar vi?

Hur får vi fart på vår cirkulation med hjälp av biologiskt korrekt andningsbeteende?

Hur kan andningsövningar hjälpa till vid allt från stress till viktnedgång?

Varför är vi både starkare och känsligare än män?

Och varför i hela friden ballar våra hormoner ur stup i kvarten? Är verkligen tanken att vi ska bli defekta mitt i livet?

Allt detta och mycket mer får du svar på under kvällen.

Anders Lönedal - specialist inom tillämpad psykofysiologi förklarar hur andning och cirkulation är av yttersta vikt för bla vårt lymfatiska system och för vår stressrespons.

Malin Thell Bengtsson - jobbar som hormonterapeut och har kvinnors kropp och hälsa som specialitet.
Tillsammans har de över 40 års erfarenhet av att hjälpa människor att Fatta Kroppen och Må Bättre.

Lokal

Torghuset, Torggatan 1, 333 30 Smålandsstenar

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer