Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Deckarafton i Göteborg

Eventet är avslutat

Deckarafton i Göteborg

Från 250,00 SEK

Plats

Datum

18 apr 2023 18:00 - 20:30
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Tisdagen den 18 april 2023 slår vi upp portarna till en stjärnspäckad Deckarafton på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Göteborg.

Vi har samlat några av Sveriges mest populära deckarförfattare för en helkväll ledd av Frida Zetterström, journalist och programledare. Författarna kommer i scensamtal dela med sig av sina inspirationer, rädslor och bakom-boken-historier.

Anna Jansson
År 2020 firade Sveriges mesta deckarförfattare 20 år som författare. Romanerna om kriminalinspektör Maria Wern har sålt i närmare fyra miljoner exemplar bara i Sverige och är översatta till 17 språk. 2019 startade Anna Jansson en ny deckarserie med Örebro som spelplats och Kristoffer Bark som huvudperson.

Cilla och Rolf Börjlind
Redan med första boken i serien om Olivia Rönning och Tom Stilton, Springfloden, blev det succé och tv-serie med bland annat Kjell Bergqvist i en av huvudrollerna. De följande böckerna i serien har alla blivit hyllade både av läsare och kritiker och finns utgivna i ett trettiotal länder.

Emelie Schepp
Emelie Schepp är en av landets mest lästa och omtyckta deckarförfattare. Tre år i rad har hon utsetts till Årets deckarförfattare, och två år i rad har hon vunnit Storytel Awards i kategorin spänning. Serien om den komplexa åklagaren Jana Berzelius har sålt i över två och en halv miljon exemplar och har blivit både läsarfavoriter och bästsäljare i flera länder. Under hösten 2023 lanseras tv-serien Jana – Märkta för livet på Viaplay som baseras på den första boken om Jana.

Peter Mohlin & Peter Nyström
Peter Mohlin och Peter Nyström växte upp tillsammans i Åmål och skrev sin första deckare som tioåringar. Efter att på skilda håll ha jobbat professionellt med dramatisk respektive redaktionell text bestämde de sig för att ta upp tråden från mellanstadiet och skriva en kriminalroman. Den första boken om John Adderley, Det sista livet, hyllades av läsare och kritiker och tilldelades priset Crimetime Award Årets deckardebut 2020. 2021 utkom uppföljaren Den andra systern och den tredje delen Den tysta fågeln utges 2023. Serien om John Adderley har nått stora internationella framgångar och böckerna är utgivna i över tjugo länder.

Jeanette Bergenstav
Jeanette Bergenstav är författare och journalist. Hon debuterade 2021 med Syndoffer, som utsågs till en av årets bästa debuter och fick ett strålande mottagande av både läsare och recensenter. Nattrov är den andra delen i spänningsserien om Jennifer Sundin. Tidigare har hon bland annat varit verksam som kriminalreporter och den erfarenheten tar hon med sig i sitt författarskap. Jeanette Bergenstav bor med sin familj i Torslanda utanför Göteborg.

Kamilla Oresvärd
Kamilla Oresvärd är före detta kommunikationsdirektör som sadlat om till spänningsförfattare. Sedan debuten 2015 har hon skrivit två deckarserier som blivit stora favoriter hos läsarna. De är sålda till ett flertal länder och har också blivit nominerad i Storytel Awards. Kamilla är uppväxt i Vänersborg men bor sedan många år tillbaka i Göteborg. 2022 inledde Kamilla en helt ny spänningsserien med Cirkusprinsessan på Norstedts om den oberäkneliga Greta Leikler som skipar rättvisa på sitt eget sätt.

Lars Wilderäng
Lars Wilderäng har tidigare arbetat inom IT-branschen, men ägnar sig nu helt åt skrivandet. Hans stora intresse för politik och samhällsfrågor lyser igenom i alla hans framgångsrika böcker. 2018 vann han Stora ljudbokspriset och Höstsol. Film-, tv och spelrättigheter har sålts till nio av hans titlar och han har sålt i över 800 000 exemplar.

Kvällens moderator
Frida Zetterström, journalist och programledare.

Program för kvällen
Kl. 17:00 Insläpp i loungen för mingel och bokförsäljning

Kl. 17:45 Insläpp till salong

Kl. 18:00 Börjar första akten

Kl. 18:55 Paus för mingel och bokförsäljning

Kl. 19:25 Börjar andra akten


Atriumbaren är öppen för dryck och matförsäljning.

Biljetterna är onumrerade, det är fri placering och vi hjälper gärna till för dig som behöver plats för rullstol.

Varmt välkommen till en spännande kväll!


Lokal

Radisson Blu Scandinavia Hotel Gothenburg, Södra Hamngatan 59, 401 24 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer