Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Decibel Unlimited EP 2: Y+M - Marino Canal - Manic Brothers

Eventet är avslutat

Decibel Unlimited EP 2: Y+M - Marino Canal - Manic Brothers

Från 150,00 SEK

Plats

Datum

6 maj 2017 23:00 - 7 maj 2017 07:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

UNDERGROUND

FUNKTION-ONE

OKÄND PLATS

FRIHET

Vi är många som fortfarande svävar på moln efter den senaste underground-upplagan. Så vi tänker oss att vi tar med den känslan som vi gick hem med sist och accelererar. Vi ska njuta denna natt i den i särklass fetaste industrilokalen i Stockholm!

När värmen börjar landa den 6:e maj så behåller vi mörkret, tidlösheten, kärleken för musiken och avnjuter väldigt höga toner från det yttersta toppskiktet.


Y+M
https://soundcloud.com/yplusm

Marino Canal (ESP)
https://soundcloud.com/marinocanal

Manic Brothers
https://soundcloud.com/manicbrothers

Tatueringar: 23-01 Natasa Stanojevic
www.instagram.com/natasaslisket

OBS! Man måste vara registrerad för att kunna delta: http://eepurl.com/cwLXfT


23-END

Kom tidigt, gå aldrig hem.

Arrangör

Lokal

Stockholm, Undegroundgatan 1, 12345 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer