DECEMBERDEKADENSEN 2021 @Smedjan

JT Bergs väg 12, 448 50 Tollered
4 dec 2021 18:00 - 23:00
Biljetter 200,00 SEK
Biljetter 200,00 SEK

December är på ingång och vi blir alla lite varmare, lite vänligare och lite vildare! Traditionsenligt firar Kulturföreningen Smeden & Spindeln jul och du är förstås inbjuden. Under granen ligger ett fint litet paket. Välkommen!

PLATS
Smedjan i Tollered, JT Bergs Väg 12. Dörrarna öppnar kl.18 & då finns möjlighet att mingla med vänner, dricka gott vin och goda öl samt äta en bit mat. Första konserten börjar en bit in i kvällen.

BILJETT & MEDLEMSKAP
I julklapp bjuder vi på medlemskap för 2022 i Kulturföreningen Smeden & Spindeln när du köper din konsertbiljett (ordinarie pris 50 kr).  Läs mer om hur medlemskapet fungerar på smedenochspindeln.com. Alla som vistas i Smedjan under kvällen MÅSTE vara medlemmar. Den som är medlem kan köpa biljett i dörren  - i mån av plats. 

PROGRAM
Tider kan komma att justeras.

20.00 Klara Goliger
Göteborgsmusikern- och producenten Klara Goliger är mångsysslaren som vigt sin tid åt allt från jazz till klassisk och elektronisk musik. Hon har tidigare sjungit i proggbandet Skamvrån, den elektroniska duon Eavesdrop. Soloprojektet, EP:n 22 är reflektioner
på samtal och funderingar som dykt upp under hennes 22-åriga liv, ett möte mellan akustiskt och elektro, både något för dom som  diggar ett gött sväng och folk som lyssnar baserat på sound.


21.30 Virginia And The Flood 
Kommen ur en kombination av nervkläm, tandagnisslan och örontortyr. En 3- årsprocess. En trögflytande sörja. En zebra såg gryningen. Ett byte från 10 Stockholmsår till Göteborg. Skärande, snäll, vacker, hård. Lyssna och gråt. 

Sedan debutsinglarna ”Dear God” och ”You will never know a river” i början på förra året fram till hyllade albumet ”Aqua Duck Down”, har manifest- och gaffaprisnominerade Virginia And The Flood avverkat flertalet trångbesökta spelningar såsom bl.a. Way Out West, Reeperbahn Festivalen och Pustervik samt stoppats i toppen på ett gäng listor.


Mer om Smeden & Spindeln

Mer info om oss hittar du på smedenochspindeln.com eller på Instagram. Vi finns också som en grupp på Facebook för medlemmar. (Och för de som bara vill glutta & gilla en sida! Bara och leta upp det som passar dig! :-) Mer eller mindre sporadiskt skickar vi dig också ett nyhetsbrev. Om du inte vill ha det sen, kan du avregistrera dig. 

Vi hälsar dig varmt välkommen till gemenskapen i Smedjan!

//Kulturföreningen Smeden & Spindeln

Profile picture
Kulturföreningen Smeden & Spindeln
I EN RESTAURERAD SMEDJA i den anrika bruksorten Tollered strax norr om Göteborg finner du en kulturell mötesplats där vi erbjuder allt från galleri och museum, till levande musik, teater och föredrag. Varmt välkommen på några av våra arrangemang!
Vill du gå på fler events?

Registrera dig för att få handplockade events direkt till din mail.