Hoppa till huvudinnehåll

Death-Crush-Hell: Darkane, Warfect & The Defaced.

Death-Crush-Hell: Darkane, Warfect & The Defaced.

Från 276,00 SEK

Plats

Datum

15 nov 2024 20:00 - 16 nov 2024 02:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Upplev en helkväll med hård och tung musik när Darkane, Warfect & The Defaced kommer till Musikens Hus! Denna kväll som ingen metal-fan får missa arrangeras av den välkända Belsepub, som är garant för en oförglömlig upplevelse.

Sätt dig in i skuggornas och gitarrernas värld, där basgångar och dubbeltramp skapar en symfoni av mörker och kraft. För fans av Döds-Thrash-Metal är detta inte bara en konsert, utan en rituell sammankomst där likasinnade får dela passionen för de djupare och mörkare tonerna i musikspektrat.

Kvällen äger rum på Musikens Hus den 15 november 2024, där dörrarna öppnar klockan 20:00. Med biljettpriser från endast 325,00 SEK, är detta en möjlighet som är svår att förbise för alla som vågar möta den musikaliska mörkret.

Förbered dig på en natt där metal är i centrum, där varje ackord och varje scream knyter an till själens dunklaste hörn. Detta är mer än en konsert – det är en upplevelse av de sällan skådade. Missa inte chansen att bevittna **Death-Crush-Hell** när de tar över Musikens Hus – säkra din biljett nu för en mörk, kraftfull och ohämmad musikalisk upplevelse!

Arrangör

Lokal

Musikens Hus, Djurgårdsgatan 13, 414 62 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Återbesök evenemang

Populära events

Närliggande evenemang

Evenemang från samma kategori

Upptäck mer