Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

De vet du på STUK

Eventet är avslutat

De vet du på STUK

Från 200,00 SEK

Plats

Datum

19 aug 2023 21:30 - 20 aug 2023 03:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Välkomna till STUK alla nya studenter och såklart välkomnar vi även er gamla rävar. 
Nolle-P drar igång och självklart är det en artist första helgen och det är heller ingen mindre än DE VET DU som checkar in på STUK för att fira Nolle-P med er alla. Så vi höjer våra glas och se till att du inte klä av dig naken för shit va pin det hade varit.

Priserna är följande:
Förköp
Kår 200, Student 250 och Icke Student 295

I dörren
Kår 230, Student 280 och Icke Student 325

Ni nya studenter som köpt Nolle-P armbanden går givetvis in gratis.

Glöm inte bort att ta med legitimation (måste vara fysiskt) och var redo på att vi kommer muddra er.

OBS DET ÄR STRIKT FÖRBJUDET ATT VEJPA INNE I VÅRA LOKALER!

OBSERVERA:
Garanterad plats med förköpsbiljett fram till och med 23:30, därefter kommer vi att börja släppa in övriga också i mån av plats så kom i tid!
Frågor vänligen kontakta info@stuk.nu

Arrangör

Sedan 1989 har Kårhusrestaurangen varit en naturlig mötesplats för studenter vid Luleå tekniska universitet (LTU). Kårhusrestaurangen, som kallas STUK, ägs av oss studenter genom respektive studentkår. STUK fungerar som studenternas vardagsrum och spelar en avgörande roll för gemenskapen vid universitetet. Här möts vi dagtid för att umgås, fika, plugga och äta. Under eftermiddagen öppnar puben och vissa kvällar även nattklubben.

Lokal

STUK, Universitetsvägen 9, 977 54 Luleå

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer