skip to main content

David Reece special guests Chainsaw Holiday

David Reece special guests Chainsaw Holiday

Från 100,00 SEK

Plats

Datum

12 apr 2024 21:00 - 23:30

Beskrivning

David Reece rösten från Bangalore Choir och Accept återvänder till Backstage Rockbar! Vi laddar för en kväll fylld med klassiska låtar och nytt material från senaste skivan "Baptized by Fire" från El Puerto Records,

MIssa inte denna grymma kväll med en av rockvärldens mest underskattade röster!

Special guests CHAINSAW HOLIDAY
Chainsaw Holiday bildades 2019 i Trollhättan. Bandet består bland annat av medlemmar från Impious, Lord Belial och Born of Sin.
Bandets avsikt var att skapa en form av metal, grundad i medlemmarnas breda musikaliska erfarenhet. Du kommer att höra musik som spänner från 80-talets potenta chuggande gitarrer kombinerat med melodier och solon som tenderar att fastna på din hjärna, hela vägen ner i extremmetaldomänerna och passerar punkare på vägen.
Ambitionen är att skriva musik som aldrig står still. Du ska hela tiden ha en känsla av att bli attackerad av den intensiva energin i låtarna som driver framåt. Även om sången är ren levereras den fortfarande genom en massiv strupe med massor av attityd som backas upp av några enstaka inslag av growl.
Chainsaw Holiday är:
Adam Hortans - Sång
Martin Åkesson - Gitarr
Hjalmar Nielsen - Gitarr
Henning Nielsen - Trummor
Martin Velander - Bas

Boka bord på Info@backstagerockbar.se

Välkomna!


Lokal

Backstage Rockbar, Kungsgatan 24, 461 30 Trollhättan

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer