Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

David Bäck Feat. Mthunzi Mvubu

Få biljetter kvar
Eventet är avslutat

David Bäck Feat. Mthunzi Mvubu

Från Gratis

Plats

Datum

14 maj 2024 20:00 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

David Bäck Feat. Mthunzi Mvubu

Den sydafrikanska saxofonisten och flöjtspelaren Mthunzi Mvubu började sin musikaliska bana som 14-åring vid Music Academy of Gauteng under mentorskap av den bortgångne Dr. Johnny Mekoa. Under sin studietid vid Guateng Academy besökte Mthunzi Göteborg inom ramen för ett utbytesprogram mellan Sverige och Sydafrika där Högskolan för Scen och Musik var involverade under ledning av Professor Gunnar Lindgren. David Bäck var värd för besöket för ca 20 år sedan när Mthunzi kom till Göteborg med Ungdomsstorbandet under ledning av Johnny Mekoa. David och Mthunzi har hållit kontakten genom åren och följt varandras musikaliska resa. Mthunzi befinner sig på en omfattande Europaturné och samband med detta har David bjudit in Mthunzi till Göteborg för ett antal konserter bl.a på UtopiaJazz.

Mthuzi har uppträtt runt om i världen med giganter som exempelvis Abdullah Ibrahim, Themba Mkhize, Victor Ntoni, Omar Sosa, Nduduzo Makhathini m.fl.

Mthunzi har medverkat på mer än 20 album, inklusive Lionel Loueke och Shabaka Hutchings och hans debutalbum i eget namn, The 1st Gospel har hyllats av kritiker runt om i världen.

The 1st Gospel har i grunden ett modernt akustiskt sound med association till NY Jazz Club samtidigt som det finns en tydlig förankring i Sydafrikansk musiktradition.

Mthunzi Mvubu - sax & flöjt

Gunnar Lindgren - sax

David Bäck - piano

TBA - bas

TBA - trummor

Fri Entré


Arrangör

Välkomna till utopia jazz

En plats som ska kännas hemtrevlig och folklig. ett ställe där säsongsbetonad mat trängs med skön musik. ett ställe för dig som vill ta en anspråkslös pilsner såväl som för dig som vill njuta en riktigt god middag. utopia jazz vill ständigt vara i rörelse och erbjuda nya spännande smaker och upplevelser, men alltid i troget sällskap av fin jazz, live eller i högtalarna.

Lokal

Utopia Jazz, Karl Johansgatan 6, 414 59 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer