skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Genvägar
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Date Night -en kvällsworkshop för par

Eventet är avslutat

Date Night -en kvällsworkshop för par

Från 950,00 SEK

Plats

Datum

14 feb 2024 18:00 - 21:00

Beskrivning

Speciellt för par för Alla hjärtans dag i Stockholm!

Date Night - Ge varandra en kväll som räcker länge...

En kvällsworkshop på tre timmar för er som vill bygga en starkare relation med den du älskar mest.

Ge er själva gåvan av att uppleva och utforska vad som bygger en starkare relation, och hitta era egna sätt att göra det. Ni kanske vet vad ni borde göra mer av, men det blir inte gjort. Och ni vet vad ni borde sluta göra, men ni gör det ändå. Det här är kursen för er. Ni är experter på hur ni funkar, och vad som är svårt och vad som är lätt för er. Här får ni en verktygslåda, och chansen att testa och använda er kreativitet för att utforma hur just ni ska ha det bättre tillsammans.

Under erfaren handledning får ni chansen möjligheten att fördjupa eran relation genom uppskattning, kontakt, närhet, beröring, lekfullhet. Det handlar alltså inte om parterapi, utan är en workshop som präglas av att vi undersöker och labbar med sådant som fungerar och är lätt att integrera i vardagen.

Vad? En kväll för er som önskar komma närmare tillsammans med nyfikenhet och lekfullhet.
Hur? Ni jobbar enbart tillsammans i ert par med samtal, övningar och kreativt samarbete.
Med vem? Alf Galfvensjö och Jivan Dios, parterapeuter och ett par sedan 15 år.
När? Onsdag 14 februari 2024
Var? På Din Insida, Stortorget 3, Gamla Stan, Stockholm.
Vad mer? Workshopen är inte terapi eller krishantering, utan som par får ni utforska och jobba med grundstenarna för starka relationer. De övningar som görs utförs av varje par för sig – respekten för varje pars integritet är viktig.

Vid frågor, kontakta Jivan eller Alf på: 

info@battretillsammans.se


Vad ni kommer att lära er:

 • Främja respekt, närhet och tillit
 • Bygga och dela en djupare kontakt med varandras inre värld
 • Hålla konfliktdiskussioner lugna
 • Stärka och bibehålla framstegen i er relation
 • Kommunicera med empati och kärlek
 • Ha mer kul i vardagen

Den här parkursen passar:

 • Gifta par, sambo eller särbo
 • Förförlovade par
 • Varje fas av relationer, från nygifta till seniora par
 • De som vill förbättra ett redan bra äktenskap eller förhållande
 • De som funderar på parterapi men som inte är redo för parterapi än.

OBS: Om du har att göra med känslomässigt övergrepp, våld i hemmet eller missbruksproblem är detta program inte lämpligt och vi rekommenderar att du/ni istället söker enskild terapi.


Praktisk info

Plats: Din Insida, Gamla Stan, Stockholm

Datum: Onsdag 14 februari 2024

Tid: Kl.18:00 till 21:00

Pris: 950 kr per par

Begränsat antal platser


KURSLEDARE

Vi – Alf och Jivan – som leder kursen är parterapeuter och inne på vårt andra decennium som par. Vi tar avstamp i väletablerad relationsforskning, erfarenheter från relationsexperter och vår egen erfarenhet av att jobba med par. Men framförallt utgår vi från vår erfarenhet av att leva tillsammans och arbeta med vår relation. Det innebär att vi har provat på och använder oss av de verktyg, perspektiv och övningar som vi kommer att ta upp. Vi har lärt oss att det ser olika ut för alla olika par. Därför är upplägget att ni får prova er fram på ert sätt och i er takt hemma mellan kurstillfällena och efter kursens slut. För den riktigt goda relationen är levande och utvecklas hela tiden.

Arrangör

About Jivan

Jivan has dedicated her life to coming back to a place of presence and living from there.

This dedication has led her to study and work with Sagarpriya DeLong, the creator of the therapeutic methods Star Sapphire Male-Female Energywork and Psychic Massage.

In 2013 Jivan moved from her native country of Canada, to Stockholm, Sweden. Her work in Sweden since then has been giving individual sessions and groups in Family Constellations, Couples Therapy, Star Sapphire Male-Female Energywork, and Psychic Massage.

Exploring and teaching how to live from presence is one of her greatest joys.

kindfulness.se

Lokal

Dininsida Sverige AB, Stortorget 3, 111 29 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer