skip to main content

DANSKVÄLL på KMH!

DANSKVÄLL på KMH!

Från Gratis

Plats

Datum

5 mar 2024 19:00 - 22:00

Beskrivning

Vi är glada att bjuda in till dans på det vackra trägolvet i KMH:s största konsertsal!

Kursen ”Spel till dans” på Folkmusikinstitutionen har pågått i många år nu och sedan några år tillbaks innehåller den också en öppen danskväll. Den 5 mars är det dags igen – då spelar årets studenter och Ellika Frisell solo till dans. Kvällen bjuder på olika polskor och en del gammeldans.

Ta med dansskorna och kom – du är varmt välkommen!!

Årets medverkande:

Olof Bergström
Anna Brandt Østerby
Óskar Freyr Gu∂nason
Ami Hakanson
Adrian Hansson Bånga
Lovisa Hasch
Filip Vari
Erika Wikström
Michael Lucarelli

Ami Dregelid
Ellika Frisell

PS – Mellan kl 18 och 19 kan du som vill prova på att dansa polska komma på kortkurs med Ami och Ellika

Lokal

Kungasalen, Valhallavägen 105, 115 51 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer