Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Danskväll i Kungasalen

Eventet är avslutat

Danskväll i Kungasalen

Från Gratis

Plats

Datum

21 mar 2023 19:00 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Vi är glada att bjuda in till dans på det vackra trägolvet i KMH:s största konsertsal!

Kursen ”Spel till dans” på Folkmusikinstitutionen har pågått i många år nu och sedan några år tillbaks innehåller den också en öppen danskväll. Den 21 mars är det dags igen – då spelar årets studenter och Ellika Frisell solo till dans. Kvällen bjuder på olika polskor och en del gammeldans.


Ta med dansskorna och kom – du är varmt välkommen!!

OBS!! 18.15 -19 är du välkommen på snabbkurs i polska med Ami och Ellika - för dig som vill lära dig att dansa polska inför danskvällen eller som vill friska upp dina kunskaper.


Årets medverkande:
Ellen Almgren
Tilde Edlund
Annie Engvall
Greta Liisa Grünberg
Hanna Miina Kivisäk
Helery Körvemaa
Olov Lindroth
Johanna Walldén Strouts

Daniela Söderlund

Ami Dregelid
Ellika Frisell

Lokal

Kungasalen , Valhallavägen 105, 115 51 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer