skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Genvägar
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Dansa för små hjärtan

Eventet är avslutat

Dansa för små hjärtan

Från 20,00 SEK

Plats

Datum

17 feb 2024 12:00 - 14:00

Beskrivning

Nu kör vi med disco igen! Kom på barndisco på Elmia där barnen får gå på röda mattan och fotas av vår fotograf, mingla med våra sagofigurer och fiska upp en skatt ur Kapten Snorbuses skattkista. Passa på att köpa en lott för att vinna fina vinster, ansiktsmålning, sockervadd och popcorn. Fc-Gruppen bjuder dessutom alla barnen på en fika.

Discot arrangeras av Sköra Hjärtan som är en ideell förening startad av en hjärtebarnsmamma. Vi dansar loss i februari, och vill med detta uppmärksamma Alla Barnhjärtans Månad. Alla pengar vi får in under eventet går oavkortat till Hjärtebarnsfonden där de går till forskning kring medfödda hjärtfel hos barn. 

Inga biljetter säljs vid dörren, utan ENDAST FÖRKÖP. Enbart barnbiljetter och "Vi skänker mer"-biljetter ger tillgång till fika och fiskdamm. 

Denna gång dansar vi den 17 Februari mellan 12-14. 

Varmt Välkomna!


Inga biljetter återköpes.

Arrangör

Sköra Hjärtan är en ideell förening som samlar in pengar till forskning kring medfödda hjärtfel. Främst genom att anordna discot Dansa för små hjärtan i februari, som är alla barnhjärtans månad.

Lokal

Elmia kongress & konserthus, Elmiavägen 11, 554 54 Jönköping

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer