skip to main content
Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Genvägar
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Dansa Din Saga!

Eventet är avslutat

Dansa Din Saga!

Från Gratis

Plats

Datum

3 jul 2022 11:00 - 11:45

Beskrivning

Drumbeat bjuder in alla barn mellan 4 - 8 år till klubbhuset för Dansa sin saga!

Något som de flesta barn har gemensamt är viljan att röra sig, dansa gunga klappa när de hör en rytm eller musik som de gillar!

I Dansa Din Saga undersöker Drumbeat de traditionella sätten att skapa uttryck och dans.
Vi låter oss inspireras av barnens favoritdjur, vardag och människans alla känslor och skapar med dessa en dansande saga tillsammans. Med afrikanska trummor och musik tolkas och förstärks barnens uttryck och de får en möjlighet att påverka och använda sin egen fantasi i gemenskap.

Ålder 4 - 8 år. 

Välkomna! Fri entré


Detta är en del av Huaröds Festival & Karneval 2022. För att se mer info om hela festivalen, besök https://huarod.nu/huarods-karn...

Festivalen är ett samarbete mellan Huaröds många föreningar med stöd av: Kristianstad Kommun, Region Skåne, Kulturrådet, Sparbanken Skåne, Medborgarskolan och Längmanska Kulturfonden.

Arrangör

Huaröds samlade föreningar arrangerar festival & karneval i Huaröd 1-3 Juli 2022. 

Lokal

Byahuset Huan Byahuset Huan, Karlins väg 20, 298 93 Huaröd

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer