Hoppa till huvudinnehåll

Daniel "The Moniker" Karlsson - Hyllningskonsert till Robert Broberg

Daniel "The Moniker" Karlsson - Hyllningskonsert till Robert Broberg

Från 350,00 SEK

Plats

Datum

17 aug 2024 18:30 - 21:30
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Artisten Daniel ”The Moniker” Karlsson fortsätter med sin inspirerande turné runt om i Sverige där han tolkar sin stora idol på allra bästa sätt och den 17 augusti under bar himmel kommer Daniel till Crêpe et Ciel. Till sin hjälp har han multiinstrumentalisten Erik Anjou, en bandspelare, och en skrivmaskin.

Tillställningen är en varm och innerlig hyllningskonsert till legenden Robert Broberg med Daniel ”The Moniker” Karlsson. Efter bejublade konserter med stående ovationer på bl.a. Södra teatern i Stockholm och Stora teatern i Göteborg, så fortsätter nu Broberg-fanet The Moniker att med stor värme, känsla och humor att sprida sin husguds klassiker över landet och landar nu hos oss på Crêpe et Ciel. Båtlåt, Vatten, Ingela, Likbil, Maria-Therése, osv.. 

Kom och upplev musik under bar himmel och lyssna på Brobergs låtskatt tolkat på ett unikt sätt som andas The Moniker och självklart bjuder han dessutom på några väl utvalda låtar ur hans egen ständigt växande katalog under kvällen.

The Moniker och Robert Broberg
Daniel kallade sig i yngre år för ”Lill-Robban”. Efter att som 9-åring upptäckt den stora underhållaren började Daniel Karlsson att uppträda live med hans låtar och blev senare även en del av Brobergs välkända turné ”Målarrock” på 1990-talet, där han sjöng duetten Pappa se min hand tillsammans med idolen.

2007 blev "Idol-Daniel" känd med hela svenska folket, där han ständigt överraskade med sina oväntade låtval och självklara framträdanden.
Senare tog Daniel sig artistnamnet The Moniker och gjorde succé i Melodifestivalen med egenskrivna Oh My God! Han avverkade Diggiloo, Allsång på Skansen, Så ska det låta, Sommarkrysset, blev stolt ambassadör för välgörenhetsorganisationen Star For Life där han gjort över 60 konserter tillsammans med några andra gamla hjältar i Triple & Touch, m.m, m.m. Ständigt med Robert ”Robban” Karl-Oskar Zero Broberg som husgud och ledstjärna.

Konserten startar ca 19.00.Välkomna en timme innan för att plocka ett bord och beställa er mat & dryck och njut sedan av en helkväll med fantastisk musik, god mat och dryck såklart. Vid regn hålls konserten i vårt växthus. Paus kommer finnas.

Arrangör

Litet creperie skapat av två familjer med kärlek till både mat och natur. Lagar efter säsong och finns i den vackraste natur ute på Råda Säteri i Mölnlycke. Besök @crepeetciel på Instagram & Facebook för mer inspo/info!

Lokal

Crepe et Ciel, Säteriallén 13, 435 32 Mölnlycke

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Återbesök evenemang

Populära events

Närliggande evenemang

Evenemang från samma kategori

Upptäck mer