Daniel Mendoza

26 apr 2018 18:30 - 20:30

Thuleteatern, Skolgatan 2, 891 33 Örnsköldsvik

Örnsköldsvik Thuleteatern 26 april

Daniel Mendoza, grundare av Good News Magazine vill med sina föreläsningar bidra till samhällen där vi är snälla och kärleksfulla mot oss själva och varandra. Vi kan alla välja hur vi vill vara som medmänniskor. Kvällens föreläsning grundar sig i hans egen historia och i hans engagemang för att sprida medveten optimism och framtidstro.

Daniel är född i Uruguay 1972. Efter år på flykt kom han till Sverige 1981. Trots en mörk och våldsam barndom gav Daniel aldrig upp tron på framtiden och kärleken. Han grundade Good News Magazine för att sprida optimism och framtidstro. Författardebuterade med boken Den enda som nu även blir film.

I vår svämmar moments över av kärlek
Vi tror att världen blir bättre om kärleken får ta större plats och om var och en av oss försöker välja kärlek i det lilla och det stora. Det är inte alltid enkelt. Vi behöver bli påminda, få inspiration och prata med varandra om kärleken. Under rubriken Välj kärlek ger vi två inspirationskvällar under våren. Först ut är Bob Hansson (15 mars) och 26 april kommer Daniel Mendoza till Örnsköldsvik och moments.

Fotograf: Pernilla Danielsson

Daniel Mendoza

Stängd