Eventet är avslutat

Dancehall Explosion Fredag 13 mars Valand

150,00 SEK

Plats

Datum

13 mar 2020 23:00 - 14 mar 2020 03:00

Beskrivning

Axxionpack Entertainment är tillbaka på Valand fredag 13 mars med en mini-festival in 🇯🇲style. Välkommen till...

DANCEHALL EXPLOSION 💣💥💣💥💣💥

Vi tar pulsen från Kingston bashment partys till Valand denna fredag när Gbg's dancehall-ambassadörer Axxionpack Sound med gäster intar Valands nattklubb!

Vi kommer bjuda på en fet dos dancehall blandat med de senaste big tunez'en inom hiphop, afrobeat, uk, hiphop och annat som kommer sätta dansgolvet on fire!

Välkommen!

DANCEHALL EXPLOSION 💣💥
Fredag 13 mars
DJ's Axxionpack Sound med gäster
23.00-03.00
20år dörren, 18/19år ok med förköp
150kr


Arrangör

Lokal

Valand Valand, Vasagatan 41, 411 36 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.