Dance Your Dreams Alive

Lenånger 120, 87193 Härnösand
9 maj 2021 14:00 - 17:00

Dance Your Dreams Alive - Blissful Body Movement

Kom och dansa in vårens & försommarens ljus liksom ditt eget!

Väck dig själv, dina möjligheter och drömmar till liv på vår vackra loge som är hela 100 kvadrat. Med endast 7 deltagare har vi gott om plats att röra oss på.


"Så frigörande! Så förlösande! Musik och dans som gör att man får vara den man är och vill vara. Fantastiskt!!" skrev en tidigare deltagare


Du får ge dina drömmar kraft och utforska mer av dig och ditt vildvackra uttryck. Allt med hjälp av musik, rörelse och guidade övningar som öppnar upp för det nya.

Du behöver inte ha någon vana av att dansa. Det här är ingen prestation. Det är en sensation.

Att få uppleva din kropps rytm och lust att röra sig till musik. På ditt sätt. Med varsam vägledning. Det brukar vara magiskt.

Genom dansen kommer vi bortom. Till ett space utan ord, där vetskapen bor.

Vi landar i kroppen och kan njuta av att leva här och nu.

Vi ser begränsningar släppa taget i nya rörelser och upplever hur vi får mer plats i livet.

Därför är det så fantastiskt att verkligen ta med kroppen i skapandet av det som du längtar och drömmer om.

När vi dansat oss varma och livslevande går vi ner till sjön. Troligen med glädjeglitter i ögonen.

Den som vill tar ett dopp som får lyckoruset att pulsera i kroppen. Det räcker också gott med att ta in naturens skönhet och himlens storhet om du inte vill kliva ner i det kalla.

Vi dricker smoothie och känner hur vi vaknat till liv, innan det är dags att skiljas åt."Vilken glädje och energi denna dans ger! Kirsi leder med sin fantastiska energi och verkar kunna hjälpa vem som helst att släppa på sina spärrar. Kärlek!"

Du som anmäler dig till denna workshop får också ”Din Drömstart” en inspirationsbok på 32 sidor med övningar och texter som hjälper dig att skapa vidare på det som du drömmer om i ditt liv och företag eller arbete.

Dessutom får du en spellista på Spotify för att låta musiken fortsätta att väcka mer av dig och det du drömmer om till liv.

Din investering: 1.100 kr per workshop inkl. moms, smoothie & Din Drömstart. 

Anmäl dig senast 16 april och du betalar bara 900 kr och kan dessutom vinna en personlig coachingsession med mig. (Värd 1.500 kr)

Din anmälan är bindande, men vid sjukdom kan du avanmäla dig mot en administrativ avgift om 200 kr, eller överlåta din plats till någon annan. Det blir troligen väntelista.

Jag hoppas att du vill du dansa, drömma och njuta tillsammans med mig!
Det vore fantastiskt att ha dig här. 😍

Kirsi Li

*********

Kirsi Li coachar och utbildar själfulla företagare i att skapa de liv som de verkligen vill leva. Och inspirerar också andra människor att sprida sitt ljus & göra verklighet av sina drömmar.

Hon driver Blissum och Blissful Business YoUniversity från Lenågnger Gård där hon bor och verkar med sin familj. Hon är mamma, medmänniska, föreläsare, lärare, coach, kreatör, brukspoet och en människa som vill leva allt.

www.blissum.se

Deltagare

Vill du gå på fler events?

Registrera dig för att få handplockade events direkt till din mail.