skip to main content

Dana Gavanski | Hus 7

Dana Gavanski | Hus 7

Från 200,00 SEK

Plats

Datum

14 nov 2024 19:00 - 23:00

Beskrivning

Artist: Dana Gavanski
Datum: 14 november
Venue: Hus 7
Insläpp: 19.00
Live från ca kl 20.00
Åldersgräns: 18+ år / 13+ i målsmans sällskap

Londonbaserade kanadensiska Dana Gavanski är en av art pop-scenens mest intressanta nya röster och har liknats med Cate le Bon. Den 5 april släpps hennes tredje album LATE SLAP via Full Time Hobby, ett album där Gavanski med stor säkerhet, karisma och lekfullhet tar nya steg, och i november kommer hon till Sverige för första gången för framträdanden i Stockholm och Göteborg.

Dana Gavanski växte upp med serbiska föräldrar i Vancouver, Kanada och flyttade senare till Montreal där hon lärde sig spela gitarr efter att en ex-pojkvän lämnat sin gitarr när han flyttade. Efter att ha släppt sin debut-EP Spring Demos skrev hon på för den brittiska indielabeln Full Time Hobby (Squirrel Flower, GHOSTWOMAN, Timber Timbre etc) och släppte där debutalbumet Yesterday Is Gone 2020 till lysande recensioner, uppföljaren When It Comes anlände i april 2022 och följdes av turnédatum runt om i Europa och Nordamerika.

Nya albumet LATE SLAP har redan hyllats av bland andra MOJO, Shindig! och The Line of Best Fit och representerar ytterligare ett stort steg framåt för den numera Londonbaserade artisten. Albumsläppet kommer att följas av turnédatum i Storbritannien senare under våren innan det är dags för en omfattande Europaturné till hösten som innefattar Gavanskis efterlängtade första besök på svensk mark.

Arrangör

Konserter och evenemang! 

Stockholm, Sverige

Lokal

Hus 7, Styckmästargatan 10, 121 62 Johanneshov

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer