Eventet är avslutat

Dan Reed Trio

150,00 SEK

Plats

Datum

10 sep 2021 21:00 - 23:30

Beskrivning

OBS! Nytt datum!

DAN REED TRIO

Det hela startade 1984 med bildandet utav funkrockbandet Dan Reed Network i Portland.

Bandet hade stora framgångar i början på 1990-talet och sålde 5 miljoner plattor,
bland annat med monsterhiten ”Rainbow Child” som spelades flitigt på MTV och radio världen över.
Efter en paus från musiken kom Dan tillbaks som soloartist där han nu har sex album i ryggen, varav den senaste hyllade ”Confessions” släpptes under 2017.
Dan, Ikiz och Bengan har spelat och turnerat tillsammans över Europa och USA i snart 10 år.
Trion spelar låtar som spänner över Dans hela karriär, och har samtidigt utvecklat sitt sound till något alldeles extra vad det gäller kärnfullhet, dynamik och explosivitet!

Dan Reed - Sång/Gitarr
Ikiz - Trummor
Bengan Jonasson - Elbas


Ålder 18 år
Välkomna!

Arrangör

Lokal

Backstage Rockbar Backstage Rockbar, Kungsgatan 24, 461 30 Trollhättan

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.