Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Damani Comedy Club med Viktor Zetterberg och flera.

Eventet är avslutat

Damani Comedy Club med Viktor Zetterberg och flera.

Från Gratis

Plats

Datum

14 maj 2024 19:00 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Ladda upp med skratt på Damani Comedy Club! Denna oförglömliga kväll fylld med humor är perfekt för dig som älskar att skratta och njuta av fräsch komedi. Damani Comedy Club är stolt arrangerad av O'learys och äger rum på mysiga O'Learys Ekerö.

Markera kalendern för 07 maj 2024, klockan 19:00 och förbered dig på en kväll där skrattet aldrig tar slut. Med biljetter som sträcker sig från gratis är detta en perfekt möjlighet att bjudas på en kväll full av underhållning utan att tömma plånboken. Du kan också stödja projektet och komikerna genom att köpa en biljett för 60 kronor.

Den här gången har vi glädjen att välkomna Viktor Zetterberg och många fler.

Damani Comedy Club lovar en uppsjö av komiska talanger, från välkända stand-up stjärnor till spännande nykomlingar som alla kommer att få dig att skratta hjärtligt. Det är den perfekta sättet att koppla av, ladda batterierna och njuta av en kväll som garanterat lyfter humöret.

Ta med vänner eller kollegor för en avslappnad och rolig kväll på O'Learys Ekerö. Möjligheten att njuta av god mat, dryck och framförallt fantastisk underhållning väntar på dig. Missa inte chansen att skapa minnesvärda ögonblick och boka din plats på Damani Comedy Club idag! Se till att fånga dessa unika komediupplevelser live – skratt är ju som bekant den bästa medicinen.

Arrangör

Lokal

O'Learys Ekerö, Riggvägen 10, 178 21 Ekerö

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer