skip to main content
Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

달음 Dal:um

Eventet är avslutat

달음 Dal:um

Från 80,00 SEK

Plats

Datum

23 apr 2022 18:00 - 22:00

Beskrivning

Seoul-baserade duon Dal:um utgörs av Ha Suyean och Hwang Hyeyoung, två musiker som utforskar möjligheterna hos de traditionella koreanska stränginstrumenten gayageum och geomungo. Trots sin uppenbara likhet är gayageum och geomungo förvånansvärt olika varandra i struktur, spelteknik och ton.

På ett dynamiskt, lekfullt och innovativt sätt skapar Dal:um ett ljudlandskap du aldrig tidigare besökt. Ett samtal mellan två instrument där, liksom i alla annan kommunikation, tystnaden och timingen säger lika mycket som det uttalade. De släppte nyligen det första albumet "Similar and different" på Glitterbeat´s Label Imprint Tak:til.

Denna kväll har Stationen fulla rättigheter.

Lokal

STATIONEN i Svenshögen STATIONEN i Svenshögen, Svenshögen 421, 444 97 Svenshögen

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer