skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

DakhaBrakha i Stockholm

Eventet är avslutat

DakhaBrakha i Stockholm

Från 525,00 SEK

Plats

Datum

23 maj 2023 19:00 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

DakhaBrakha återvänder triumferande på Europaturné! Kvartetten är känd för sina fantastiska shower och kommer att besöka dussintals länder för att träffa tusentals fans.

DakhaBrakha är ett av de mest kända banden från Ukraina, liksom från hela Östeuropa. Deras helt unika stil, som artisterna själva kallar "etno-kaos", kombinerar influenser från traditionella ukrainska folksånger med experimentella improvisationer, vars rötter kan spåras från Afrika till Australien.

DakhaBrakhas konsert är en inspirerande, icke självklar föreställning som stannar kvar i minnet under mycket lång tid. Det är ingen överdrift att kalla dem de mest igenkännbara ambassadörerna för ukrainsk kultur i världen. De har trots allt redan spelat i de enorma konsertsalarna i Europa, Asien och Amerika samt på de största populärmusikfestivalerna, inklusive den legendariska Glastonbury, och videor från studion blir virala på nolltid. DakhaBrakhas musiks unika karaktär kommer från budskapets äkthet och kraft som uppnås med till synes enkla medel. Den traditionella instrumenteringen i kombination med artisternas gripande sång skapar en föreställning som absorberar lyssnaren helt och hållet.


DakhaBrakha är:

Marko Halanevych - sång, darbuka, tabla, didgeridoo, dragspel;

Iryna Kovalenko - sång, djembe, bastrumma, dragspel, slagverk, bugay, zgaleyka, piano;

Olena Tsibulska - sång, bastrumma, slagverk;

Nina Garenetska - sång, cello, bastrumma.

Ensemblens konstnärliga ledare och upphovsman är avantgarde-regissören Vladyslav Troitskyi, tack vare vilken DakhaBrakhas föreställningar är så visuellt anmärkningsvärda.

Det exakta konsertschemat kommer att läggas ut på den officiella turnéwebbplatsen.

Arrangör

Konserter och evenemang! 

Stockholm, Sverige

Lokal

Slaktkyrkan, Styckmästargatan 10, 121 62 Johanneshov

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer