Dagsutflykt @ Moonica Mac

790 70 Furudal, 790 70 Furudal
31 jul 2021 10:00 - 18:00
Biljetter 950,00 SEK
Biljetter 950,00 SEK

(endast 50 biljetter)

Moonica Mac - välkommen tillbaka

Tidigare i år kom hon med sitt team för att kliva in i en musikalisk bubbla av skapande. Nu är hon tillbaka och tillsammans öppnar vi dörrarna för en unik heldag signerad Moonica Mac med gästartister

31e Juli är du välkommen till Hello Sunnanhed för vår första DAGSUTFLYKT.

Planera en heldag hos oss där vi börjar med frukost i ladan följt av olika musikaliska inslag under dagen. Mellan spelningarna drar vi på små utflykter runt sjön. Tänk sommarbad, loppisrunda, besöka hantverksbageri eller mysiga sommarcaféer.

- - - - - - Lite av det där praktiska - - - - - -

- K Ä K

Vi börjar morgonen med lite skönt frukost häng i ladan. Tänk en grym sommarmacka, härlig smoothie, varm dryck och nån liten treat från bageriet.

Under dagen finns det tex grillmöjlighet nere vid sjön, eller varför inte ta en tur runt sjön till både hantverksbageri och sommarcafé. Vår lokla pizzahjältar några minuter bort kommer hålla ugnen varm hela dagen för take-away. Och önskar man ta med sig utflyktsmat så gör man det och kör en klassisk picknic vibe hela dagen.

- R E S A

Till Sunnanhed tar man sig bäst med bil. Närmsta Tågstation är Rättvik. Därifårn är det ca 30 min med bil till Sunnanhed. Dessvärre är kollektivtrafiken inte så bra på sommaren då den hänger ihop med skolterminerna.

- B O E N D E

Den som väljer att övernatta har ett antal olika boende alternativ att välja mellan. Och varför inte passa på att spendera några härliga sommardagar i en oupptäckt naturskön del av Dalarna. Välj mellan camping, småstugor, airbnb, och bed & breakfast i våra närliggande byar runt sjön.

Airbnb

Camping och stugor

The Mangevie - Belgiskt b&b

Bo på lantgård - Marcusgården 

- Ö V R I G T

Ladan Hello Sunnanhed ligger i den lilla byn Sunnanhed, med (vi gissar) ca 57 invånare. Det är en idyllisk och klassisk dalamiljö med närhet till skog och vatten. Ta med handduk och badkit för svalkande dopp och strandhäng. Det här kommer bli otroligt kul, varmt välkommen till Moonica Mac's DAGSUTFLYKT på Hello Sunnanhed.

Vill du gå på fler events?

Registrera dig för att få handplockade events direkt till din mail.