skip to main content

Dagsutflykt Enköpings parker och besök hos Dr Westerlund

Dagsutflykt Enköpings parker och besök hos Dr Westerlund

Från 670,00 SEK

Plats

Flera tidpunkter

17 juli 2024 - 7 augusti 2024

Beskrivning

Guiden Elisabet tar dig med på en tur i det grönskande Enköping, lunchen äts på en fransk restaurang, tid finns att på egen hand upptäcka småstadens charm med shopping i de små unika butikerna eller om du hellre vill flanera en stund i parkerna. Besök och guidning på Westerlundska gården där Lena tar emot och berättar om Doktor Westerlund. Dagen avslutas med fika med hembakt bröd i Doktorns trädgård. Välkommen! 

Klockan 11-cirka 16.30

Start på Kaplanen, Rådhusgatan 2. Enköping

670 kr / person.

Meddela allergier och kostavvikelser.

Arrangör

Jag som driver Trädgårdsturism i Enköping heter Elisabet Lind och har tidigare jobbat som parkguidningsansvarig på Enköpings kommun i drygt 20 år. Med det sagt så har jag stor erfarenhet av att arrangera guidningar och ta emot besökare till Enköpings parker.

Det har handlat om både parkguidningar för allmänheten, där man inte har en aning om hur många eller vilka personer som dyker upp och bussgrupper med upp till 50 personer som är endera på studiebesök eller på sin årliga utflykt. 

Jag har haft Stadsträdgårdsmästare Stefan Mattson som chef och har själv varit en del av den utveckling som skett i Enköpings parker under årens lopp. Stefan Mattson är den person som skapat och byggt upp varumärket Enköpings parker och den person som vi kan tacka för att vi har våra fantastiska parker i Enköping. 

Jag brinner för Enköpings parker och jobbar vidare för att så många som möjligt ska komma till Enköping och få uppleva dessa fantastiska miljöer, kanske lära sig ett och annat eller bara få en härlig dag. Som grädde på moset finns många fina restauranger, kaféer och små mysiga butiker att upptäcka.


Lokal

Kaplanen, Rådhusgatan 2, 745 31 Enköping

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer