Hoppa till huvudinnehåll

Dagsfesten

Dagsfesten

Från 395,00 SEK

Plats

Datum

26 jul 2024 14:00 - 18:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Dax för Dagsfesten – Rond 3

Nause, DJ Abbylito, burkgrogg, skumdisco, pannband, hoppborg, ansiktsmålning, jelloshots och sånt som nog blir kul.

I år tänkte vi försöka göra det ännu fetare och har bjudit in Mr Dagsfest: NAUSE. Han har bla gjort bomb-låtarna: ”Made Of”, “Hungry Hearts” och “Dynamite” och är fan en jevel på Dagsfester.

Lirar gör också DJ Abbylito för det blir fan ingen Dagsfest utan henne!

 • I biljetten ingår Jög i entrén + Pannband + Entré
 • Åldersgräns 18+

JÖGBORD

Andra hade kallat det VIP-bord. Det är för dig som vill att jöget ska stå redo och bara vänta på dig. Och helst ett bord på en lite flådigare plats. JÖGBORD finns bara i ett begränsat antal.

 • 2000 SEK (4 personer)
 • 2 flaskor bubbel
 • 4 burkgrogg
 • Går också att få alkoholfritt.

SERIÖS INFO

Om Nause
Nause har en tioårig karriär bakom sig med globala framgångar med låtar såsom “Made Of”, “Hungry Hearts” och “Dynamite” som bokstavligen exploderade på listorna och klubbarna både i Sverige och Globalt med topp20 på amerikanska Billboard Dance Chart och hundratals miljoner streams på Spotify. Låtarna har tagit Nause till Vegas, Ibiza och världen runt som en världs DJ.

Om Abbylito
Abbylito, 34, en passionerad och etablerad DJ från Helsingborg som de senaste 13 åren har spelat på scener, event, bröllop och festivaler från söder i Spanien till norr i Europa. I ”ryggsäcken” har hon även två DJ utbildningar, turnerat med Melodifestivalen 2024 samt varit för akt till större artister som Loreen, Danny Saucedo, The Sounds, The Weather Girls, Samir & Viktor med flera. Med en bred repertoar och influenser från den latinska musikscenen mixar hon allt – från tidlösa hits till det hetaste på topplistorna.

2024 turnérade hon med Melodifestivalen och värmde upp arenorna och efterfesterna tillsammans med Farah Abadi.

Arrangör

Lokal

Smörtaxen, Slottet 14, 261 31 Landskrona

Headliners

Nause
DJ

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Återbesök evenemang

Populära events

Närliggande evenemang

Evenemang från samma kategori

Upptäck mer