Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Dagsfest med Substans

Eventet är avslutat

Dagsfest med Substans

Från 100,00 SEK

Plats

Datum

8 jun 2019 13:00 - 20:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

DAGSFEST MED SUBSTANS

Förutom att det kommer bli en episk försommardag i juni med härliga människor och gött häng så har vi mycket spex som kommer att förgylla denna dag. Vill du trycka ditt eget plagg? Ta med ett plagg så bjuder vi på trycket!
Har du inget plagg så säljer vi våra till förmånliga priser. Har du alltid drömt om att prova på att skejta? Det finns en skatebowl! Är du kanske sugen på en ny tatuering? Det kommer att finnas en tatuerare på plats!
Gillar du att tävla? Ställ upp i vår beer-pong-turnering! Om inte kan du alltid slå lite snälla bollar och kanske hitta en ny vän på rundpingisen. Är mat och dryck viktigast av allt, finns det både varmt och kallt! 

Dagens kommer att avslutas med programmets höjdpunkter; Tre stycken intima livespelningar med Ambivalensen, Djurparken och Rasmus Wimby alias Skoj!
Bli inte den som missade årets fetaste dagsfest, utan köp din biljett redan idag! 50 första förköpen får vår snygga Eco tygkasse på plats!

Förköp 100 kr
Köp i dörren 120 kr

ALL KÄRLEK
Substansfamiljen med vänner

Arrangör

Lokal

Varholmsgatan 7, Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer