skip to main content

Dagsfest med Nause på Jungfrusund - Summer ending party

Dagsfest med Nause på Jungfrusund - Summer ending party

Från 230,00 SEK

Plats

Datum

17 aug 2024 12:00 - 18:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

**Dagsfest med Nause på Jungfrusund - Summer ending party**

Är du redo att avsluta sommaren med en dag fylld av rytm, glädje och strålande musik? Sätt kursen mot Restaurang Jungfrusund den 17:e augusti 2024, och var med på årets absolut hetaste sommaravslutning – **Dagsfest med Nause på Jungfrusund - Summer ending party**!

LUS från kl. 12.00 och framåt där du. kommer att förföras av pulserande elektroniska beats och hypnotiska melodier, när Sveriges älskade DJ, Nause, intar scenen. I den natursköna miljön kring Jungfrusund blir denna konsert inte bara ett ljudligt äventyr utan också en visuellt bedårande upplevelse.

Early bird - Fram till 16 juni

Detta speciella evenemang, som lockar festglada från alla hörn, erbjuder inte bara toppklassig musik utan också en chans att skapa minnen som varar långt efter sommarens slut. Njut av förtrollande ljussättningar, uppsluppna festivalvibbar, och den där oslagbara känslan av en riktig svensk sommarfest.

Köp din biljett idag – och förbered dig för en oförglömlig avslutning på sommaren 2024 vid Jungfrusund. Var en del av magin, låt dansstegen leda vägen och säg ett storslaget adjö till sommaren tillsammans med oss på **Nause på Jungfrusund - Summer ending party!**

Lokal

Restaurang Jungfrusund, Bryggavägen 133, 178 51 Ekerö

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer