skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Genvägar
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

DAGSEVENT MED WÖRKOUT GÖTEBORG

Event inställt

DAGSEVENT MED WÖRKOUT GÖTEBORG

Från 1.600,00 SEK

Plats

Datum

9 mar 2024 10:00 - 16:30

Beskrivning

🌟 Välkommen till den ultimata träningsupplevelsen i Göteborg den 9 mars! 🌟

🚀 Ta del av en dag fylld med energi, inspiration och personlig utveckling på vårt exklusiva träningsevent, där du är huvudpersonen i din egen framgångssaga.

🕙 Schema för dagen:

 • 10.00 Välkomna: Starta dagen med ett leende och hämta din goodiebag, fylld med överraskningar från våra fantastiska samarbetspartners STC som ger ALLA deltagare 1 månads fri träning på deras gym och även snacks ifrån Propud och god dryck från Reignbodyfuel 
 • 10.30 Träningspass 1: Vi kommer att dela in gruppen i två, där den ena gruppen startar dagen med att kasta slag och sparkar under ledning av Magnus – vår alldeles egna UFC-stjärna och andra gruppen leds av Pischa genom styrketräningens fantastiska värld, där du inte bara får chansen att lyfta tungt – du får också möjligheten att lyfta fram din inre styrka och självsäkerhet!
 • 12.00 Lunch från Restaurang Pita: Njut av en läcker lunch från Restaurang Pita, perfekt balanserad för att ge dig energi för resten av dagen.
  VIKTIGT! Maila oss innan den 5 mars med ditt val av lunch se nedan
 • 13.00 Workshop självledarskap: Bli DIN bästa ledare med en inspirerande workshop som kommer förändra ditt perspektiv och ge dig verktygen för personlig tillväxt.
 • 14.15 Träningspass 2: Ge allt du har i det andra träningspasset och känn hur styrkan bygger på både insidan och utsidan.
 • 15.30-16.30 Relax och avslut: Avsluta dagen med välförtjänt avslappning, reflektion och kanske till och med några överraskningar.

🏋️‍♀️ Dina coacher för dagen: Pischa Strindstedt och Magnus Cedenblad, en dynamisk duo med lång erfarenhet av att coacha både IRL och online. Deras imponerande färdigheter och inspirerande ledarskap kommer inte bara att maximera ditt träningsresultat, utan också öppna dörrar till självupptäckt och positiv förändring.

Efter denna dag kommer du inte bara känna av träningsvärken – du kommer även bära med dig kunskap om styrketräning och en fördjupad förståelse för din egen potential. En dag fylld med skratt, glädje och må-bra känslor väntar på dig!

Säkra din plats redan idag och gör den 9 mars till dagen då du investerar i dig själv och din framtid! 💪🌈 


* LUNCH: 
Välj mellan dessa tre WRAP alternativ och ange allergier när du mailar till pischas@gmail.com. Viktigt att vi får in dessa beställningar INNAN den 5/3 ! 

Alt A (skaldjur)

Alt G (falafel)

Alt E ( Ceasar)

Om ingen av dessa alternativ funkar för dig var vänlig och skriv vad du kan äta tex sallad. 

Lokal

STC KARLASTADEN, Kuskens Gata 1, 417 56 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer