Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

'Dag och Natt - Glöd och Space' i Nolbygårds Ekokafé, Alingsås

Eventet är avslutat

'Dag och Natt - Glöd och Space' i Nolbygårds Ekokafé, Alingsås

Från 180,00 SEK

Plats

Datum

20 okt 2023 19:00 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Följ med vandraren, stigfinnaren på en musikalisk, visuell och
existentiellt reflekterande vandring längs The Mountain Trail.

’Dag och Natt – Glöd och Space’ är en föreställning som till största delen bygger på eget låtmaterial med en klangbotten av folk, country och rock.
Låtarna, som framförs med akustisk gitarr, elgitarr, sång och munspel, stöds hela tiden av stämningsskapande bilder och filmer. Tillsammans med personliga tankar och funderingar skapar detta en vandring som är musikalisk, visuell och reflekterande med teman som:

Ursprung och uppväxt – Människors utsatthet och överlevnadsstyrka – Sorg och glödande livslust

Vi möter också låtskrivare och musiker som Bruce Springsteen, Christian Kjellvander, Gillian Welch, John Lennon, Jonathan Johansson, Rosanne Cash, Margo Timmins i Cowboy Junkies och Townes Van Zandt.

Vandringsguide är Stig Jäderberg.

Entré på dörren: 200 kr.

Arrangör

Musiker/Storyteller i Gävle som producerar Storytelling-Livedokumentär-Konserter.

Multimediaföreställningar som kan handla om t.ex. en tidsepok, ett ikoniskt band eller en enskild artist.

Hemsida: https://www.stigjaderberg.se/

Lokal

Nolbygårds Ekobageri, Ängsvaktaregatan 19, 441 38 Alingsås

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer