skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Daddy Issues

Eventet är avslutat

Daddy Issues

Från 150,00 SEK

Plats

Datum

20 mar 2016 17:00 - 23 mar 2016 20:00

Beskrivning



Daddy Issues

av och med: Rebecka Pershagen


------

Daddy Issues = en nedsättande term som används för att beskriva beteendet hos unga kvinnor som attraheras av och/eller har sexuella relationer med äldre män.

Daddy Issues är en föreställning om äldre män, de unga kvinnorna som älskar dem, och omvärlden som tycker att dessa kvinnor är dumma i huvudet.

En tragikomisk cabaret som objektifierar äldre män?

En monolog som slår mot de gängse kärleksnormerna?

En föreställning där den unga kvinnan blir protagonisten, och hennes attraktion och handlingar är i centrum?

Vi möter drömmande flickor, speedade moralister och skamfyllda kvinnor, i berättelser om att konstant bli fråntagna tolkningsföreträdet för sin egen sexualitet.

Välkommen till gruppterapi och väckelsemöte!

-------

Trailer:


-------

Rebecka Pershagen gjorde succé på Stockholm Fringe Festival 2014 med verket The First and Last Dance, för vilken hon tilldelades Audience Choice Award.

Hon återvände till 2015 års upplaga av festivalen, där hon hade premiär för sin första monolog på sex år: Daddy Issues.

Efter en utsåld föreställning, radioinslag i P4 (lyssna här) och fina recensioner (läs här) är nu föreställningen tillbaka på allmän begäran: för tre föreställningar på Fria Teatern (Bergsgatan 11)!

Söndag 20 mars 17.00 <-- Observera tiden!

Tisdag 22 mars 19.00

Onsdag 23 mars 19.00


OBS: Begränsat antal platser - boka i tid!

-------

Manus, regi, koreografi, scenografi, medverkan:
Rebecka Pershagen

Tekniker:
Peter Larsdotter

Foto:
Linda Hörnfeldt

Speltid: 45 minuter

-------

-------

Mer information om föreställningen: http://rebeckapershagen.wix.com/daddyissues

-------

Textutdrag ur föreställningen:

"Jag tänker på vad kvinnor som inte känner oss tänker när de ser oss två tillsammans på stan. Jag tänker på att kvinnorna i min ålder ser mig som en svikare, att jag är osjälvständig och undergiven. Att kvinnor som är i hans ålder ser mig som en älskarinna, en leksak, någon som troligtvis är orsaken till att han lämnat en familj. Någon som förstört en annan kvinnas liv. Jag tänker på hur deras blick känns, den blicken som betyder ”han är bara intresserad av att ligga med dig”. Jag tänker på hur de har lärt mig att se de här männen som allt jag ska undvika, och hur jag sviker det."

/

"Ni har troligtvis alla växt upp med en frånvarande pappa, eller en pappa som aldrig gett er uppmärksamhet eller kärlek. Även om det har känts så, så är det inte sant. Era mammor har troligtvis också alla varit misslyckade inom kärlek, arbete och totalt undergivna sina män. Hursomhelst så handlar det primärt om att ni måste ha dåliga relationer till era pappor, då en normal relation där pappan, eller bägge era föräldrar, faktiskt är närvarande, inte på något sätt kan leda till att ni har utvecklat den här typen av avvikande beteende. Något måste alltså ha gått fel."

-------

Tack till Fria Teatern!

Arrangör

Lokal

Fria Teatern, Bergsgatan 11, 11223 Stockholm

Vanliga frågor

  • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

    Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

  • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

    Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

  • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

    Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

  • Var hittar jag länken till ett online-event?

    Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

  • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

    Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer