CunninLynguists

Eventet är avslutat

CunninLynguists

Biljetter från 359,00 SEK

Plats

Datum

8 maj 2022 19:00 - 23:00

Beskrivning

Cunninlynguists
Slaktkyrkan söndag 8 maj
Biljettpris: 350 + service
Biljettyp: endast ståplats
Åldersgräns: 18+ år (13+ i målsmans sällskap)

CunninLynguists

Det har gått lång tid sedan CunninLynguists gjorde sitt senaste bejublade sverigebesök för ett utsålt Nalen och vi kan nu glatt meddela att de äntligen återvänder till Stockholm, för en konsert som var planerad redan till 2019 men som skjöts upp pga pandemin. 

Sällan har det skådats en mer unik hiphoptrio med så stor räckvidd som CunninLynguists. Med samplingar som spänner från psykrock till blues, klassiskt till polka, har de skapat sig en alldeles egen fåra. De har delat scen med alla från Kanye West till Aesop Rock och gjort musik med superstjärnor som Cee-Lo Green och indie-geniet Immortal Technique - på samma album! De har även samarbetat med namn så vitt skilda som Macklemore och Freddie Gibbs och har således en rätt unik status i hiphopvärlden. 

I över 16 år och genom fem album och otaliga mixtapes och soloutsvävningar har gruppen cementerat sig i hiphophistorien som en av de mest uthålliga. 

Deacon The Villain, Kno och Natti fortsätter nu sin resa, backade av smutsiga, geniala beats, kvalitetslyrik och själen från den amerikanska södern. Alltid med en stor dos insikter om politik, rasism, döden, relationer, religion och “the everyday struggle”, levererat genom intelligent lyrik. Nytt material är påväg och sannolikt får vi höra en hel del av det på Slaktkyrkan den 8 maj - på andra sidan pandemin, mitt i den värmande Stockholmsvåren!

Arrangör

Konserter och evenemang! 

Stockholm, Sverige

Lokal

Slaktkyrkan Slaktkyrkan, Styckmästargatan 10, 121 62 Johanneshov

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.